Cryo lipolyse | Behandeling

Een unieke methode om lichaamsvet kwijt te kunnen raken op hardnekkige plaatsen. Dat is Cryo lipolyse. Het perfecte alternatief voor liposuctie en wellicht een manier voor uw figuurcorrectie. 

Na een cryo lipolyse behandeling merkt u dat kleding veel ruimer gaat zitten, en kunt u enkele centimeters omvangverlies ervaren. Het grote voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen. De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet men na een gemiddelde periode van twee maanden. Uw lichaam is echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces gaat door tot wel zes maanden na de behandeling! 

Een cryo lipolyse behandeling kan op de volgende lichaamszones worden toegepast: bijvoorbeeld op de buik, taille, rug, billen, heupen, benen, binnenkant van de knieën, bovenarmen en onderkin. 

Waarom kiezen veel mensen voor een Cryokuur®

  • Vetcellen verliezen hun functie
  • Pijnloze behandeling en geen operatie benodigd
  • Volledig veilig, zeer effectief en geen bijwerkingen
  • Werkt huid verstevigend
  • De oplossing voor lichaamscorrecties op specifieke lichamelijke probleemzones

Wilt u weten waarom een Cryokuur® kan helpen?

Maak dan een afspraak bij een van onze specialisten van Cryokuur® Nederland, zij kunnen u precies vertellen of u in aanmerking komt voor de behandeling. Vestigingen in Heerhugowaard en Volendam.
  

Informeer naar de mogelijkheden via onze contactgegevens of vraag een adviesgesprek aan

 

Copyright © 2013 Alle rechten voorbehouden.