Cryolipolyse | Behandeling

 

Een unieke methode om lichaamsvet kwijt te kunnen raken op hardnekkige plaatsen. Dat is Cryolipolyse. Het perfecte alternatief voor liposuctie en wellicht een manier voor uw figuurcorrectie. 

Na een Cryolipolyse behandeling merkt u dat kleding veel ruimer gaat zitten, en kunt u enkele centimeters omvangverlies ervaren. Het grote voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen. De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet men na een gemiddelde periode van twee maanden. Uw lichaam is echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces gaat door tot wel zes maanden na de behandeling! 

Een Cryolipolyse behandeling kan op de volgende lichaamszones worden toegepast: bijvoorbeeld op de buik, taille, rug, billen, heupen, benen, binnenkant van de knieën, bovenarmen en onderkin. 

 

Waarom kiezen veel mensen voor een Cryokuur®? 

 

  • Money Back Garantie... Resultaat of geld terug!
  • Vetcellen verliezen hun functie
  • Pijnloze behandeling en geen operatie benodigd
  • Volledig veilig, zeer effectief en geen bijwerkingen
  • Werkt huid verstevigend
  • De oplossing voor lichaamscorrecties op specifieke lichamelijke probleemzones

 

Wilt u ook uw overtollige vetophopingen laten behandelen?

Maak dan een afspraak bij een van onze specialisten van Cryokuur® Nederland, zij kunnen u precies vertellen of u in aanmerking komt voor de behandeling. Om uw tijd zo effectief mogelijk te benutten is het mogelijk om direct na een intake een behandeling te ondergaan.
  

Informeer naar de mogelijkheden via onze contactgegevens of vraag een adviesgesprek aan

 

Copyright © 2013 Alle rechten voorbehouden.