Vet bevriezen | Cryo behandeling

Vet bevriezen met de Cryokuur behandeling. Heeft u moeite om op bepaalde delen van het lichaam vet kwijt te raken en blijven er altijd probleemgebieden zoals armen, buik, heupen, benen? Dan is een cryo behandeling mogelijk een oplossing; lichaamsvet behandelen op hardnekkige plaatsen door gecontroleerde bevriezing. Volledig veilig, pijnloos en onder goede begeleiding.

Wat houdt het bevriezen van vet(cellen) in?

Het lichaamsvet van de mens is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit zeer dicht op de spieren en kan aangepakt worden door gezonde voeding en voldoende beweging. De laag daarboven zit net onder de huid en is een erg hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed, en is daardoor veel moeilijker aan te pakken door bijvoorbeeld veel te sporten en goede voeding.

Tot voor kort was het beste, eigenlijk het enige, alternatief om deze vetlaag te verwijderen het ondergaan van een liposuctie behandeling. Nu kunt u dus uw vet laten bevriezen om er slanker uit te gaan zien. Na de blootstelling aan deze lage temperaturen valt het vetweefsel uit elkaar en worden de vet-restanten door de het lichaam zelf opgeruimd.

Hoe werkt vet bevriezen met cryo?

Tijdens de cryo behandeling bevriezen vier speciale pads de vetcellen precies daar waar u overtollig vetweefsel maar niet kwijt kunt raken. De pads koelen het gebied gedurende een bepaalde tijd tot 4 ⁰C en geven gelijktijdig een zachte elektrostimulatie, waardoor de koeling dieper in de huid doordringt – en dus meer vetcellen kan vernietigen – en waardoor de koude niet als onbehaaglijk wordt ervaren door degene die de behandeling ondergaat
Bij dit geleidelijk proces van Vet bevriezen kunnen vetcellen beetje bij beetje door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd, via de lever en de nieren.

Is mijn lichaam geschikt voor Vet bevriezen?

Een cryo behandeling of Cryokuur® wordt zowel bij mannen als bij vrouwen toegepast. Behandeling is mogelijk op vrijwel alle plaatsen van het lichaam, denk bijvoorbeeld aan:

*Cryo behandeling op de billen
*Cryo behandeling op de benen
*Cryo behandeling rond de taille
*Cryo behandeling de armen
*Cryo behandeling rond de dijen
*Cryo behandeling rond de buikstreek

Wilt u zeker weten of een cryo behandeling bij u mogelijk is op bepaalde probleemzones? In een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen bespreken met een van onze Cryokuur® -/Cryo specialisten en nagaan of uw probleemzone(s) geschikt zijn voor een cryo behandeling.

Vet bevriezen

Resultaat van een Cryokuur®…

Gemiddeld zijn er drie á vier cryo behandelingen nodig om het ongewenste lichaamsvet uit de behandelde zone te verminderen. De behandelingen vinden plaats met een tussenpoos van zes weken en het proces van afbraak werkt door tot wel zes maanden na de laatste behandeling. De meeste mensen hebben na twee behandelingen al resultaat dit geld echter niet voor iedereen. Een combinatie van deze behandeling met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding geeft het beste resultaat.

Bij behandeling van gebieden waar u ook last heeft van cellulitis, zult u merken dat de huid gladder en steviger wordt. Voor een blijvend slank resultaat zijn slechts een gezond eetpatroon, voldoende beweging en een stabiel lichaamsgewicht voldoende!

Dichterbij dan u denkt…

Wilt u meer weten over de cryo behandeling én/of wilt u langs kunt komen? Bel dan vandaag nog met één van onze specialisten: